Algemeen

Uitnodiging sleuteloverdrachten Gemeente Maasgouw


Nog even en het gemeentebestuur van Maasgouw zal de bestuurlijke “macht” weer symbolisch afstaan aan de carnavalsverenigingen die tijdelijk over het Maasgouwse Rijk gaan regeren.

Tijdens twee feestelijke avonden vindt de jaarlijkse sleuteloverdracht plaats in Café Zaal De Harmonie, Wallenstraat 7 in Wessem. Dit jaar zijn we te gast bij CV “De Golfbraekers”, voor hen is het een jubileumjaar; namelijk 4x11.

Op donderdag 8 februari 2018 (aanvang programma 19.11 uur overhandigt het gemeentebestuur aan elke jeugdprins en jeugdprinses de “kleine sleutel van de macht”. Er is ook dit jaar een interactief programma voor de hele zaal. Het programma van deze avond duurt tot 22.30 uur. Als speciale gast zal Fabrizio optreden. De zaal is open vanaf 18.45u en entree is gratis

Op vrijdag 9 februari 2018 (aanvang programma 20.30 uur vindt de traditionele sleuteloverdracht plaats voor de volwassenen. Ook voor de volwassenen belooft het weer een feestelijke overdracht te worden! Het officiële programma van deze avond duurt tot ongeveer 23.45 uur. Als artiesten zullen optreden Coen Janssen en Pats Boem Paaf. De zaal is open vanaf 20.00u en ook hier is de entree gratis.

Mede namens CV “De Golfbraekers” nodigen wij iedereen graag uit om bij deze feestelijke ‘machtsoverdrachten’ aanwezig te zijn.

Eine sjoeane Vastelaovendj Same.

Burgemeester en Wethouders Gemeente Maasgouw.
CV “De Golfbraekers”.
|Doorsturen