Algemeen

Airwish 2019 - Fun Flight Family Festival - Merum, Roermond

Door Strooptocht.EU

Airwish 2019, het familie festival waar plezier voor jong en oud centraal staan.

Duimpje omhoog voor de start

Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag werd voor de zesde keer Airwish georganiseerd door de stichting Exciting Dreams. 

Airwish is een Fun Flight Family Festival zoals de organisatie het zelf benoemt. Hierbij staat plezier en vertier voor de gehele familie centraal. Het gehele weekend waren er snelle auto's, trikes, vrachtwagens, Amerikaanse politieauto's, Amerikaanse pickup trucks, boten en helikopters aanwezig waarmee gereden, gevaren en gevlogen kon worden. De Politie en het rode kruis waren aanwezig, lokale artiesten traden op en er liepen mensgrote knuffeldieren rond. Spelletjes konden gespeeld worden en voor eten en drinken was ook gezorgd. 

Voor de helikopters konden vluchten geboekt worden en vloog men mee boven Roermond. 

Airwish werd voor de zesde keer georganiseerd en kan met de bovengenoemde activiteiten veertig tot vijftig kinderen met een beperking en hun families een onvergetelijke dag verzorgen, zodat ook zij eens de alledaagse zorgen kunnen en mogen vergeten. Helikoptervluchten, gevlogen door de voorzitter Gerrit van Tintelen, zijn voor deze kinderen en hun familie op kosten van Exciting Dreams en worden ook de rest van de dag verder in de watten gelegd.

Voor de eerste keer werd Airwish nu ook georganiseerd net over de Duitse grens in Brüggen, hierdoor krijgt het geheel een internationaal karakter. 

Kortom, een evenement waarbij respect, tolerantie, acceptatie en plezier hand in hand gaan bij iedereen, jong of oud, met of zonder beperking en onafhankelijk van de nationaliteit. 

Vrachtwagens en amerikaanse politie-auto's gaan goed samen

Vliegensvlug

Levensgrote knuffeldieren

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties