Algemeen

CDA Maasgouw stelt vragen over geldautomaten


Naar aanleiding van een krantenartikel in Dagblad de Limburger van 1 februari, heeft het CDA Maasgouw besloten de volgende schriftelijke vragen aan het college van B&W te stellen.

Vorig jaar juli heeft de Rabobank haar geldautomaat in Maasbracht gesloten. Dit zou een tijdelijke sluiting zijn, terwijl men mogelijke alternatieven zou onderzoeken. Dat stemde ons positief, want als CDA vinden wij dat geldautomaten onderdeel zijn van een vitale kern. Helaas kunnen we als gemeente niet beslissen over de locatie en het open blijven van geldautomaten. Toch vinden wij dat we als gemeente de banken en instellingen moeten blijven herinneren aan het belang van geldautomaten. Op 1 februari 2018 verscheen een artikel in Dagblad De Limburger getiteld ‘Pinautomaat steeds vaker in kiosk’. Dit was voor ons de directe aanleiding tot het stellen van de volgende vragen:

1. Heeft u concrete berichten ontvangen dat er andere geldautomaten in onze gemeente gesloten gaan worden? Zo ja, welke?

2. Is er na de sluiting van de geldautomaat van de Rabobank in Maasbracht nog contact geweest tussen de gemeente en de Rabobank over mogelijke alternatieven? Zo ja, zitten hier kansrijke alternatieven bij, en welke zijn dat dan?

3. Hoe kijkt u aan tot het plaatsen van een pinkiosk in Maasbracht als alternatief voor de gesloten geldautomaat van de Rabobank?

4. Indien op vraag 1 bevestigend is beantwoord, ziet u dan op, of in de buurt van deze locaties ook mogelijkheden tot het plaatsen van een pinkiosk?
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Vloerroosters gegalvaniseerd.

  Aangeboden, Vloerroosters gegalvaniseerd. Rooster Breedte 60 cm. Lengte 30 cm. Hoogte 2,5 cm. Prijs 12,50 per stuk. Lees meer
 • Headline 1

  Een serie van 5 zeer exclusieve zeefdrukken van Rolling Stones gitarist Ronnie Wood

  Een serie van 5 zeer exclusieve zeefdrukken van Ronnie Wood met de titel "The Others". Deze serie is werelwijd uitverkocht! Mick Jagger, keith Richards, Charlie Watts, Darryl Jones en John Lennon. Alle zeefdrukken zijn origineel gesigneerd door Ronnie Wood Zeefdrukken zijn ingelijst in een nieuwe zwarte houten lijst achter glas.Allemaal edition nummer 98 van 290 stuks in zeer gelimiteerde oplage. Met getekende certificaten.Dit is heel zeldzaam omdat de zeefdrukken over het algemeen ook los verkocht zijn. Afmeting zeefdruk: 34,4 x 26 cm Lees meer
 • Headline 1

  Wieldoppen

  Originele Mazda 3 wieldoppen, zilverkleur. Lees meer
 • Headline 1

  Heggenschaar

  Heggenschaar electrisch in goede staat. Weinig gebruikt. Merk Hendrik Jan de Tuinman 325 watt. Lengte zaagblad 39 cm en nog wat. Model 147HJ Lees meer
 • Headline 1

  TV, merk LG

  TV. Merk LG Beschadiging in beeld , rechts onder. Werkt verder goed. Lees meer

Laatste reacties