Sport

Diesel Wersterhoff winnaar 2e koningswedstrijd jeugd Visclub Wessem.


Vrijdag 14 juni werd de 2de koningswedstrijd voor onze jeugd gehouden aan het kanaal Wessem-Nederweert, onder aan de sluis in Panheel.
Wederom werd er om 17.00 uur geloot. Ditmaal zat Jeffrey op plaats 1 , Arne op plaats 2 , Diesel op plaats 3 en Kristof op staartpositie 4. Iedereen begon met opbouwen en na de loting om 18.00 uur werd het startsein gegeven en werd er door de mannen gevoerd. De verwachtingen waren hooggespannen , daar er deze week behoorlijk goed werd gevangen. Echter tijdens de wedstrijd bleek dat het moeizaam was om een visje te verschalken. Arne en Kristof wisten toch in het begin van de wedstrijd wat voorns en baars te vangen, terwijl Diesel en Jeffrey bijna geen beet kregen en derhalve ook weinig tot geen vis wisten te vangen. Diesel begon na ongeveer 1.5 uur regelmatiger beet te krijgen en wist de nodige voorns binnen te halen. Jeffrey wist de vist niet aan het bijten te krijgen wat resulteerde in een zeer matige vangst. Op het einde van de wedstrijd wisten Kristof en Diesel nog een paar mooie vissen te vangen. Kristof ving nog een mooie dikke bliek. Diesel wist zijn goede vissen te bekronen met een hele mooie dikke brasem van ruim 2 kg., hij werd dan ook de terechte winnaar met een gewicht van 2790 gr. Gevolgd door Kristof met 1270 gr. Ook een podiumplek voor Arne met 385 gr. Jeffrey viste vandaag een 4de plek met 60 gr.
Volgende week vrijdag 21 juni, om 17.00 uur, wordt de eerste visles gegeven aan de beginnende jeugd waarna zij ook een wedstrijd vissen. Deze wordt gehouden in de Haven/ Koeweide. We hopen dan ook dat zich veel beginnende vissertjes aanmelden. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er eventueel uitgeweken naar de Maas. Maar dit wordt dan nog kenbaar gemaakt op onze Facebook-site.
Heb je interesse meld je dan aan via info@visclubwessem.nl of valckennest@home.nl

Iedereen alvast veel succes voor de komende wedstrijd. Voor meer info zie onze website
|Doorsturen