Algemeen

Informatieve avond in Roermond met als thema: “Er bestaat geen ongeneeslijk!” Bruno Gröning (1906-1959)


De buitengewone genezingen die door Bruno Gröning (1906-1959) plaatsvonden, hebben een nieuw tijdperk van genezing langs natuurlijke weg ingeleid.
Genezen personen vertellen hoe ze gezond zijn geworden. Sprekers geven de kennis van Bruno Gröning door, zodat iedereen zijn uitspraak: "er bestaat geen ongeneeslijk!" kan ervaren.


De informatieve avond vindt plaats op maandag 8 oktober a.s. om 19.30 u (tot ca. 21.30 u) in Trefcentrum "de Soos", Past. Ramakersstraat 5, 6042 KG Roermond-Maasniel.
Entree vrij en vrijblijvend, een gift is welkom.

Kan een ziek mens genezen langs natuurlijke weg?
Ja, dat is mogelijk, alhoewel er nooit van artsenbezoek of inname van medicamenten wordt afgeraden of medisch advies wordt gegeven. Mensen die te horen krijgen: "ongeneeslijk, chronisch, je moet er maar mee leven", kunnen door opname van een natuurlijke kracht die in de kosmos aanwezig is alsnog genezen. Bruno Gröning noemde deze kracht "Heilstrom", maar deze is ook bekend als vis vitalis, prana of chi. Het gaat om een complementaire mogelijkheid tot genezing en hulp. Het een sluit het ander niet uit.

Hoe gaat het in zijn werk?
Bruno Gröning liet een kennis na over het opnemen van een natuurlijke genezende kracht. Hij vergeleek het lichaam met een batterij. Dagelijks verliest de mens (levens) energie door werken, denken en (negatief) spreken. De batterij raakt leeg en moet weer opgeladen worden, maar de mens weet vaak niet hoe. Bruno Gröning zei: “Zie mij maar als transformator die deze natuurlijke kracht zodanig transformeert, zodat de mens ze weer kan ontvangen. Niet IK genees, maar HET geneest, de Goddelijke kracht.!”
Deze energie is noodzakelijk in ons dagelijkse leven, maar wordt uit onwetendheid niet of onvoldoende opgenomen. Een auto of mobiele telefoon werkt ook niet wanneer de batterij leeg is. Zo kan ook een krachteloos lichaam zijn taken niet meer vervullen, met als gevolg vermoeidheid, stress, burn-out, verslavingen, depressies, allergieën, chronische ziekten, paniekaanvallen, angsten en zorgen. Dit alles leidt tenslotte tot de ziekte. Echter het geloof in het goede en in de gezondheid is voorwaarde, evenals de wil om gezond te worden!

Documentairefilms om alvast in de agenda te noteren:

Op 3 november en 8 december 2018 vinden er in Trefcentrum "de Soos" ook gratis vertoningen plaats van de 5 uur durende documentairefilm (3 delen van ca. 1,5 uur met telkens een pauze van 30-45 min) "Het fenomeen van de genezingen" en op 26 januari 2019 de documentairefilm "Het fenomeen Bruno Gröning", deze als hommage aan de 60e sterfdag van Bruno Gröning op 26 januari 1959. Aanvang telkens om 11.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie Bruno Gröning-Vriendenkring
Belangstellenden kunnen voor meer informatie bellen 0475 - 326068 of een e-mail sturen naar netherlands@bruno-groening.org of www.bruno-groening.org/nederlands.

 

 

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  PC - Desktop

  Desktop PC. Merk: DELL. Model: Dimension 5000 Series. Complete PC met CD/DVD station, 7x USB aansluitingen, uiteraard aansluitingen voor headphone, monitor, etc. Komt met toetsenbord, muis, power cord en owner’s manual. (De harde schijf heb ik, om privacy redenen, verwijderd) Lees meer
 • Headline 1

  diepvrieskast aeg type no frost 6 laden als nieuw

  diepvrieskast aeg type artis no frost met 6 laden als nieuw gaat weg wegens verhuising Lees meer
 • Headline 1

  Epson cartridges

  Epson multipack 18XL. Cartridges. Nog in originele verpakking. Lees meer
 • Headline 1

  Poetshulp aangeboden

  Poetswerk gezocht, voor de maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag ochtend. Omgeving Swalmen Lees meer
 • Headline 1

  Vloertegels

  Vloertegels combi van wit(30x30cm-beige-bruin (beide 20x20cm), dikste tegel 6,5 mm, geschikt voor hal, toilet etc Lees meer

Laatste reacties