Sport

Jeffrey Valckenborgh jeugdkoning visclub Wessem


05-07-2019 was de laatste wedstrijd, van de 4 koningswedstrijden, voor de jeugd van het Loze Vissertje van Wessem. De laatste wedstrijd werd wederom gevist in de Koeweide in Wessem.
De vis wilde niet echt mee werken en het was weer voor iedereen een lastige visserij. De voorn wilde weer niet echt mee werken. De grondels werden wel gevangen en hier een daar werd er een voorntje of een baars gevangen. Na een dik uur wist Jeffrey toch met regelmaat een voorn te verschalken en kreeg hierdoor wat meer gewicht in het net. Na 3 uur vissen werd er afgefloten en werd de vangst gewogen. Diesel had kopplaats en bracht 720 gram op de weegschaal. Arne Plessers zat op plek 2 en wist 480 gram te vangen. Kristof had de 3de plek en ving 520 gram. Jeffrey zat op staart en wist 1310 gram te vangen en viste hierdoor voor de 3de keer een eerste plaats. Iedereen deed zijn best maar er zat niet meer in voor vandaag. Het was knap om te zien hoe Arne voor de 2de keer op 11 meter viste. Het ging hem heel goed af voor het aantal vis uren wat hij maakt.
Geweldig om te zien hoe gedreven de kleine mannen zijn.
Raven viste de vorige keer voor het eerst mee en wist toen 1000 gram precies te vangen. Vandaag viste hij een mooi gewicht van 990 gram bij elkaar. Kerel knap gedaan, zeker als je beseft dat je pas een paar maanden vist.
Iedereen mocht zijn slechtste resultaat schrappen en hierdoor werd de einduitslag als volgt.
1 Jeffrey Valckenborgh, 3 punten en totaal gewicht van 5630 Gram.
2 Diesel Westerhoff, 5 punten en totaal gewicht van 5240 Gram.
3 Christof Plessers, 8 punten en totaal gewicht van 3400 Gram.
4 Arne Plessers, 9 punten en totaal gewicht van 2450 Gram.
Raven wist in 2 wedstrijden toch mooi 1990 gram bij elkaar te vissen, hij viste niet voor de Koningswedstrijden mee.
Iedereen gefeliciteerd en een grote dank aan de begeleiders die hebben geholpen.

Meer info zie www.visclubwessem.nl
Ron
|Doorsturen