Sport

Jeffrey Valckenborgh winnaar 3e koningswedstrijd jeugd Visclub Wessem.


Dit werd de eerste vrijdag waarvoor zich nieuwe jeugdige vissers konden opgeven, om uitleg te krijgen over de basis van het vissen met de vaste hengel, en een wedstrijd te vissen. Echter was er helaas maar 1 persoon, Raven, die vandaag aanwezig was.
De loting was zoals gewoonlijk weer om 17.00 uur. Arne lootte vandaag 1, Jeffrey 2 , Kristof 3 en Diesel had 4de geloot. Om 18.00 uur werd het startsein gefloten en werd de haak van aas voorzien en begon iedereen te vissen. De ene visser ving een baars en de andere een voorn terwijl er ook de eerste zwartbekken gevangen werden. Het ging wel bij iedereen toch moeizamer dan er van te voren werd gehoopt en gedacht. Jeffrey wist na een goed uur toch de Voorn op zijn plek te krijgen en ving regelmatig voorn. Arne wist een paar voorn te verschalken maar kreeg ze niet goed op zijn plek. Diesel ving in het begin een paar voorn waarna het bij hem stil viel. Op het laatst wist hij nog een paar kleine voorn te vangen en de flinke voorn die hij op het laatst aan de haak kreeg, werd helaas voor hem door de snoek gegrepen en belande in zijn bek en niet in Diesels net. Kristof ving in het begin alleen zwartbekken en wist pas op het laatst een paar voorn te vangen. De uitslag na 3 uur vissen was als volgt. Jeffrey 1 met 2690 gram, Arne 2de plek met 1010 gram, Kristof 3 met 860 gram en Diesel viste vandaag een 4de plek met 790 gram.
Raven, op een plaats naast de selectie vissers, en die ondersteund werd door Peter Sniekers wist toch ook de nodige Voorn te verschalken.Hij wist toch mooi precies 1000 gram op de wegschaal te brengen.
Vrijdag 5 juli wordt de laatste koningswedstrijd gevist door de jeugd. Daar iedereen zijn slechtste resultaat mag wegstrepen is er nog alles mogelijk en belooft het nog een spannende strijd te worden tussen de jeugdige mannen.
Iedereen alvast veel succes voor de komende wedstrijd. Voor meer info zie onze website www.visclubwessem.nl

Ron
|Doorsturen