Algemeen

Jublileumactiviteit Kunst en Cultuur Maasgouw


OPEN ATELIERDAGEN MAASGOUW

De Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw bestaat vijf jaar. Vanaf de oprichting in 2014 heeft de stichting zich bezig gehouden met het organiseren van kleinschalige kunst en cultuuractiviteiten met een lokaal karakter. Daarnaast heeft de stichting KCM naam gemaakt met het jaarlijks terugkerende tweedaagse Kunst en Cultuurweekend Maasgouw, dat afwisselend in Zalencentrum De Spil in Maasbracht en in Cultureel Centrum Don Bosco in Heel wordt gehouden.
In het kader van dit eerste lustrumjaar heeft de stichting gekozen voor een aangepast programma. In mei werd in de bibliotheek van Maasbracht een overzichtsexpositie georganiseerd van natuurfotografe Caroline Verhees.
In het weekend van 15 en 16 september vinden voor de tweede maal de “Open Atelierdagen Maasgouw” plaats. Deze activiteit mag u niet missen. Met als thema “Kunst uit vrije hand” stellen een aantal ateliers en lokale kunstenaars in Maasgouw eenmalig een weekend lang hun atelier open voor bezoekers. De toegang is gratis.
Tot nu toe is de deelname bevestigd door Galeria Ria Ott Maasbracht, Park Pia Hoeve Heel, Paul van Eijk Maasbracht, Martine Zevenhek Thorn, Catharina van Ameijde Maasbracht, Marleen Claessen Beegden en Willem van Ameijde Maasbracht.
Verleden keer bezochten ruim 700 belangstellenden de Open Atelierdagen Maasgouw.
Voor meer informatie raadpleeg de website www.kunstcultuurmaasgouw.nl en de Facebookpagina van de Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  heren hemd

  heren hemd maat L is getailleerd en valt slank uit merk NOIZE aangeboden voor 10 euro Lees meer
 • Headline 1

  Gegalvaniseerd CD rek voor 840 cd's

  Gegalvaniseerd CD rek met 14 schappen voor 840 cd's of dvd's. Hoogte 210, breed 66, diep 16 cm. Flexibel in te richten voor cd's of dvd's. Lees meer
 • Headline 1

  Mooie zwarte kaplaarzen

  Hoge zwarte kaplaarzen met elastieken achterkant. Maat 38 helemaal nieuw. Verzenden kost€6,95 extra. Lees meer
 • Headline 1

  Lening

  Hulp gevraagd. Door omstandigheden ben ik in een vervelende situatie beland. Ik ben op zoek naar een particulier die mij €3000 kan en wil lenen. Natuurlijk met een fatsoenlijke rente en een contract. Desgewenst een face to face contact en terug betalen natuurlijk maandelijks terugbetalen Groetjes R Van Hooff Lees meer
 • Headline 1

  Poetshulp aangeboden.

  Bent u op zoek naar een goede nette betrouwbare poetshulp? Neem dan contact met me op, ik heb nog plek op de vrijdag, de maandag en de (woensdag om de week) ik hoor graag van u! Lees meer

Laatste reacties