Muziek

Kleertjes en Speelgoedbeurs E.M.M.


Ook dit najaar zal onze Kleertjes en speelgoedbeurs herhaald worden met najaars- en winterkleding, baby uitzet en speelgoed!
Kinderspullen zijn vaak een grote investering, maar vaak kunnen deze spullen best nog een tweede ronde mee. Heb jij ook nog kinderkleding, speelgoed of baby uitzet spullen op zolder staan en je wilt er graag iemand anders blij mee maken? Grijp nu je kans en schrijf je in.
Er zijn 2 mogelijkheden:
1) Huur een tafel via onze vereniging, breng je eigen spullen mee en zorg zelf voor de verkoop. De kosten van het huren van een tafel zijn Eur. 15,-. Bij aanmelding voor 15 september zijn de kosten slechts Eur. 10,-.
2) Doneer je kleding, speelgoed of baby uitzet spullen aan Kon. Harmonie E.M.M. en wij dragen zorg voor de verkoop. De opbrengst is dan voor onze vereniging.
Heb je interesse of wil je graag meer informatie ontvangen omtrent de beurs of het doneren van speelgoed of kleding? Meld je dan (aan) via: secretaris@emmwessem.nl
Het is voor (aanstaande) ouders, opa’s & oma’s, gastouders en andere geïnteresseerden zeker de moeite waard om onze beurs te bezoeken.
De tweede Kleding & Speelgoedbeurs van Wessem zal gehouden worden op zaterdag 5 oktober 2019 van 10:00 – 12:30 uur in de harmoniezaal van Wessem, Wallenstraat 7.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Dakdragers Volvo S60

  Dakdragers voor volvo S60. Vraagprijs 50 euro. Lees meer
 • Headline 1

  Winterbanden volvo V60-S60

  Set winterbanden voor een Volvo V60-S60 te koop. Vraagprijs 120 euro voor hele set. Lees meer
 • Headline 1

  Heggenschaar

  Stevige heggenschaar 57 cm.lang. Lees meer
 • Headline 1

  Puzzel

  Meer dan 50 jaar oude kleurrijke kinderpuzzel, bestaande uit meer dan 50 stukjes, waarvan er 3 aan de zijkant ontbreken. Zit op de foto achter plastic, waardoor de kleur wat flets op de foto overkomt. Af te halen voor slechts euro 2,00 Lees meer
 • Headline 1

  Taarttwister van Tupperware

  Transporteer, bewaar en serveer op een veilige manier je favoriete taarten. De Taarttwister heeft een verstelbare hoogte; draai an de handgreep van het deksel om de hoogte te vertellen van minimum 7,5 cm tot maximum van 14 cm hoog. De schaal is ook ondersteboven te gebruiken om aperitiefhapjes, minibroodjes, nootjes etc. te presenteren. Het deksel heeft een ingewerkte handgreep om de schaal veilig te kunnen meenemen. Lees meer

Laatste reacties