Algemeen

Kunst en Cultuurdag Maasgouw


HET ZESDE KUNST EN CULTUURWEEKEND MAASGOUW: VOORBEREIDING IN VOLLE GANG
Centrale thema “De vier elementen”

Aanstaande zondag 15 september vindt in onze gemeente het zesde Kunst en Cultuurweekend Maasgouw plaats. Als centrale locatie is dit keer gekozen voor Zalencentrum De Spil in Maasbracht. In de grote zaal zullen op deze zondag tal van kunst en cultuuractiviteiten georganiseerd worden, waarbij het lokale karakter de verbindende factor vormt.
Opnieuw zal er een zeer ruim en gevarieerd aanbod van kunst uit allerlei disciplines te zien zijn, waar beslist ook iets van uw gading bijzit. Het centrale thema van dit jaar “De vier Elementen”. De aanwezige kunstenaars hebben speciaal voor deze dag een kunstwerk gemaakt aan de hand van dit centrale thema. De werken worden geëxposeerd op de bühne in De Spil en u mag als bezoeker via een stembiljet beslissen welk werk “de Publieksprijs” verdient.
De aanmeldingen lopen tot nu toe dusdanig voorspoedig dat de organisatie een “aanmeldingsstop” zal gaan aankondigen. Er zijn nog slechts twee plekken in de grote zaal van De Spil beschikbaar. Wilt u als (lokale) kunstenaar aanwezig zijn om uw werk te exposeren, wacht dan niet langer en meldt u nu aan. Immers, vol is vol.
Naast de kunstexpositie heeft de organisatie eveneens een aansprekend omringend programma samengesteld, waarbij muziek en dans de boventoon voert. Hoofdgast Jos van Rens Pyure Music zal samen met zangeres Sumayya Sheeba een mooi optreden verzorgen en Leslie Zitter voert een bijzondere Javaanse dans uit. Ook accordeoniste Bella is aanwezig.
Genoeg om naar uit te zien en alvast zondag 15 september in uw agenda te noteren.
Voor aanmelding deelname kunstexpositie en verdere informatie: (0475) 324534 of via info@kunstcultuurmaasgouw.nl
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Dakdragers Volvo S60

  Dakdragers voor volvo S60. Vraagprijs 50 euro. Lees meer
 • Headline 1

  Winterbanden volvo V60-S60

  Set winterbanden voor een Volvo V60-S60 te koop. Vraagprijs 120 euro voor hele set. Lees meer
 • Headline 1

  Heggenschaar

  Stevige heggenschaar 57 cm.lang. Lees meer
 • Headline 1

  Puzzel

  Meer dan 50 jaar oude kleurrijke kinderpuzzel, bestaande uit meer dan 50 stukjes, waarvan er 3 aan de zijkant ontbreken. Zit op de foto achter plastic, waardoor de kleur wat flets op de foto overkomt. Af te halen voor slechts euro 2,00 Lees meer
 • Headline 1

  Taarttwister van Tupperware

  Transporteer, bewaar en serveer op een veilige manier je favoriete taarten. De Taarttwister heeft een verstelbare hoogte; draai an de handgreep van het deksel om de hoogte te vertellen van minimum 7,5 cm tot maximum van 14 cm hoog. De schaal is ook ondersteboven te gebruiken om aperitiefhapjes, minibroodjes, nootjes etc. te presenteren. Het deksel heeft een ingewerkte handgreep om de schaal veilig te kunnen meenemen. Lees meer

Laatste reacties