Ondernemend

Lancering nieuwe website KlikMaasgouw

Door Miranda Brugman

Op 29 januari 2018 is de vernieuwde website van KlikMaasgouw gelanceerd!

In het kader van VERBETEREN, VERNIEUWEN EN VERANDEREN 2018 van de gemeente Maasgouw, lanceerde KlikMaasgouw, Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw, haar vernieuwde website  www.klikmaasgouw.nl 
op maandag 29 januari 2018.

Het steunpunt en platform KlikMaasgouw actief sinds augustus 2013 en zelf ook bestaande uit vrijwilligers, ondersteunt het vrijwilligerswerk binnen de gemeente in de meest brede zin des woord. Een belangrijk middel hiertoe is de website www.klikmaasgouw.nl  waar organisaties die met vrijwilligers werken vacatures voor vrijwilligerswerk kunnen plaatsen. Potentiele vrijwilligers kunnen via deze website op zoek gaan naar geschikt vrijwilligerswerk. KlikMaasgouw geeft allerlei informatie op haar website zoals over verzekeringen, cursussen e.d. en vervult een verbindende en verwijzende rol bij informele hulpvragen en is deelnemer binnen het Samenwerkingsverband Maasgouw.

KlikMaasgouw helpt zowel vrijwilligers aan een geschikte vrijwilligersplek als organisaties met het vervullen van vacatures door middel van de website www.klikmaasgouw.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan onze diensten.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties