Muziek

Marktconcert E.M.M.


Koninklijke Harmonie Eendracht Maakt Macht organiseert op zondagmiddag 23 juni haar jaarlijkse marktconcert. Het concert begint om 14.00 uur met een optreden van de drumband. De jeugdharmonie zal daarna het podium betreden. Tijdens dit concert zal de jeugdharmonie een aantal lichtere muziekwerken spelen die bij het publiek zeker in de smaak zullen vallen. Ook onze blokfl uiters zullen weer van de partij zijn en enkele werkjes samen met de jeugdharmonie ten gehore brengen. Daarna is het de beurt aan de grote harmonie . Ze zullen een aantal populaire nummers ten gehore brengen. Voor de kinderen zal er ook weer een springkussen zijn waarop ze naar hartenlust kunnen springen. Als afsluiting van het zeer succesvolle muzikale jaar organiseert de harmonie na het concert een grote dorps barbeque. Iedereen kan hieraan deelnemen en aanmelden via onderstaande opgavestrook. Voor deelname aan deze goed verzorgde barbeque wordt een bijdrage gevraagd van € 10,- voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen beneden de 12 jaar.
Opgeven kan door uw opgave per mail sturen naar : evenementen@gmail.com. Vermeld ook naam, aantal deelnemers en verschuldigd bedrag. De betaling moet u overmaken naar rekeningnummer. NL 29 RABO 0157 5003 73 .onder vermelding van: barbeque en uw naam.
P.S. Bij slecht weer gaat het concert door in de kerk en de nazit in de schuur van Mevrouw van Ganzewinkel Groenstraat 22
|Doorsturen