Algemeen

Open Atelierdagen Maasgouw


OPEN ATELIERDAGEN MAASGOUW

De Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw bestaat vijf jaar. Vanaf de oprichting in 2014 heeft de stichting zich bezig gehouden met het organiseren van kleinschalige kunst en cultuuractiviteiten met een lokaal karakter. Daarnaast heeft de stichting KCM naam gemaakt met het jaarlijks terugkerende tweedaagse Kunst en Cultuurweekend Maasgouw, dat afwisselend in Zalencentrum De Spil in Maasbracht en in Cultureel Centrum Don Bosco in Heel wordt gehouden.
In het kader van dit eerste lustrumjaar heeft de stichting gekozen voor een aangepast programma. In mei werd in de bibliotheek van Maasbracht een overzichtsexpositie georganiseerd van natuurfotografe Caroline Verhees.
In het weekend van 15 en 16 september vinden voor de tweede maal de “Open Atelierdagen Maasgouw” plaats. Deze activiteit mag u niet missen. Met als thema “Kunst uit vrije hand” stellen een aantal ateliers en lokale kunstenaars in Maasgouw eenmalig een weekend lang hun atelier open voor bezoekers. De toegang is gratis.
Tot nu toe is de deelname bevestigd door Galeria Ria Ott Maasbracht, Park Pia Hoeve Heel, Paul van Eijk Maasbracht, Martine Zevenhek Thorn, Catharina van Ameijde Maasbracht, Marleen Claessen Beegden en Willem van Ameijde Maasbracht.
Verleden keer bezochten ruim 700 belangstellenden de Open Atelierdagen Maasgouw.
Voor meer informatie raadpleeg de website www.kunstcultuurmaasgouw.nl en de Facebookpagina van de Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties