Algemeen

Open Atelierdagen Maasgouw


OPEN ATELIERDAGEN MAASGOUW

De Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw bestaat vijf jaar. Vanaf de oprichting in 2014 heeft de stichting zich bezig gehouden met het organiseren van kleinschalige kunst en cultuuractiviteiten met een lokaal karakter. Daarnaast heeft de stichting KCM naam gemaakt met het jaarlijks terugkerende tweedaagse Kunst en Cultuurweekend Maasgouw, dat afwisselend in Zalencentrum De Spil in Maasbracht en in Cultureel Centrum Don Bosco in Heel wordt gehouden.
In het kader van dit eerste lustrumjaar heeft de stichting gekozen voor een aangepast programma. In mei werd in de bibliotheek van Maasbracht een overzichtsexpositie georganiseerd van natuurfotografe Caroline Verhees.
In het weekend van 15 en 16 september vinden voor de tweede maal de “Open Atelierdagen Maasgouw” plaats. Deze activiteit mag u niet missen. Met als thema “Kunst uit vrije hand” stellen een aantal ateliers en lokale kunstenaars in Maasgouw eenmalig een weekend lang hun atelier open voor bezoekers. De toegang is gratis.
Tot nu toe is de deelname bevestigd door Galeria Ria Ott Maasbracht, Park Pia Hoeve Heel, Paul van Eijk Maasbracht, Martine Zevenhek Thorn, Catharina van Ameijde Maasbracht, Marleen Claessen Beegden en Willem van Ameijde Maasbracht.
Verleden keer bezochten ruim 700 belangstellenden de Open Atelierdagen Maasgouw.
Voor meer informatie raadpleeg de website www.kunstcultuurmaasgouw.nl en de Facebookpagina van de Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Inbindmappen (hotmelt) met metalen rug

  - De omslag bestaat uit zowel het voor- als achterblad uit glashelder PT. - Ideaal voor presentatie, verslagen en documentatie. Blijft bij rechtop archivering altijd strak staan. - De speciale thermische lijm met een zeer hoge kleefkracht die smelt en klevend wordt onder invloed van warmte met een Therm-inbindmachine. - Meest gangbaar praktisch model: 6 mm rug = goed voor 50 vellen A4. (3 en 10 mm metalen rug ook nog leverbaar) - Kostprijs verpakking a 50 stuks € 54,-. Wegens opruiming nu voor € 20,-. - Bij afname van 4 pakken: Gratis verzending. - Bij afname van 10 pakken: een gloednieuwe Thermo bindmachine GRATIS ! Lees meer
 • Headline 1

  Aluminium rolluik

  Te koop: aluminium rolluik. Kleur Wit. Elektrische bediening. Br. 265 cm / H. totaal 187 cm. (Hoogte geleiders 169 cm. Kaphoogte 18 cm.) Lees meer
 • Headline 1

  Hulp nodig voor uw tuin

  hoi we hebben nog wat tijd over om uw tuin te verzorgen onkruid, snoeien , reinigen etc bij interesse graag reactie en dan kunnen we een afspraak maken om de zaak te bespreken Lees meer
 • Headline 1

  Hulp nodig voor uw tuin

  hoi wij hebben nog wat tijd over om uw tuin te verzorgen onkruid , snoeien Lees meer
 • Headline 1

  Ik zoek dames of herenfiets .

  Ik zoek dames of herenfiets evt opknapper. Lees meer

Laatste reacties