Algemeen

Open Atelierdagen Maasgouw


OPEN ATELIERDAGEN MAASGOUW

De Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw bestaat vijf jaar. Vanaf de oprichting in 2014 heeft de stichting zich bezig gehouden met het organiseren van kleinschalige kunst en cultuuractiviteiten met een lokaal karakter. Daarnaast heeft de stichting KCM naam gemaakt met het jaarlijks terugkerende tweedaagse Kunst en Cultuurweekend Maasgouw, dat afwisselend in Zalencentrum De Spil in Maasbracht en in Cultureel Centrum Don Bosco in Heel wordt gehouden.
In het kader van dit eerste lustrumjaar heeft de stichting gekozen voor een aangepast programma. In mei werd in de bibliotheek van Maasbracht een overzichtsexpositie georganiseerd van natuurfotografe Caroline Verhees.
In het weekend van 15 en 16 september vinden voor de tweede maal de “Open Atelierdagen Maasgouw” plaats. Deze activiteit mag u niet missen. Met als thema “Kunst uit vrije hand” stellen een aantal ateliers en lokale kunstenaars in Maasgouw eenmalig een weekend lang hun atelier open voor bezoekers. De toegang is gratis.
Tot nu toe is de deelname bevestigd door Galeria Ria Ott Maasbracht, Park Pia Hoeve Heel, Paul van Eijk Maasbracht, Martine Zevenhek Thorn, Catharina van Ameijde Maasbracht, Marleen Claessen Beegden en Willem van Ameijde Maasbracht.
Verleden keer bezochten ruim 700 belangstellenden de Open Atelierdagen Maasgouw.
Voor meer informatie raadpleeg de website www.kunstcultuurmaasgouw.nl en de Facebookpagina van de Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Metalen dvd / cd rekje

  Te koop: Metalen dvd / cd rekje – hoogte 15 cm en lengte 30 cm. Passen 20 dvd's in. Lees meer
 • Headline 1

  Lening

  Hulp gevraagd. Door omstandigheden ben ik in een vervelende situatie beland. Ik ben op zoek naar een particulier die mij €3000 kan en wil lenen. Natuurlijk met een fatsoenlijke rente en een contract. Desgewenst een face to face contact en terug betalen natuurlijk maandelijks terugbetalen Groetjes R Van Hooff Lees meer
 • Headline 1

  Stoere echt leren jack maat 50

  Te koop: Stoere zwarte echt leren jack met ritssluiting en drukknoopoverslag en 2 steekzakken met rits, De gevoerde jas heeft 1 binnenzak . Maat 50. -- In goede conditie, zo goed als nieuw ! soepel leer !! Lees meer
 • Headline 1

  Mooie suède jack voor dames maat 46

  Te koop: Mooie suède jack met hoogsluitbare kraag, blinde rits met drukknoopoverslag en ritszakken,- maat 46 Lengte ca. 75 cm. machinewas tot 40° C - zeer weinig gedragen !! Lees meer
 • Headline 1

  Verrekijker Pallas

  verrekijker Pallas, 8x40, in tas. Lees meer

Laatste reacties