Algemeen

Spreekuur CDA Maasgouw


Dit jaar lanceerde het CDA Maasgouw een spreekuur waar de inwoners van onze gemeente in gesprek kunnen met de CDA-fractie. Graag willen wij als fractie weten wat er leeft onder onze inwoners en in onze gemeente? Waar maakt men zich zorgen over? Wat verwacht men van het CDA en de gemeente? Hierover willen wij graag met u van gedachten wisselen, uw zorgen aanhoren en vooral bespreken wat het CDA daar aan zou kunnen doen.

De eerste 2 spreekuren hebben voor de zomer reeds plaats gevonden. Maar op woensdag 18 september organiseren wij van 19.30u tot 20.30u het volgende spreekuur (locatie: Gemeentehuis te Maasbracht). Mocht u ons spreekuur willen bezoeken, dan verzoeken wij u van te voren een afspraak te maken via info@maasgouw.cda.nl óf door contact op te nemen met onze fractievoorzitter Erwin Dehing, te bereiken via 06-38967954.

Mocht u 18 september niet in de gelegenheid zijn om naar ons spreekuur te komen, maar wilt u wel graag met ons in gesprek, neem dan contact met ons op voor het maken van een andere afspraak.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Dakdragers Volvo S60

  Dakdragers voor volvo S60. Vraagprijs 50 euro. Lees meer
 • Headline 1

  Winterbanden volvo V60-S60

  Set winterbanden voor een Volvo V60-S60 te koop. Vraagprijs 120 euro voor hele set. Lees meer
 • Headline 1

  Heggenschaar

  Stevige heggenschaar 57 cm.lang. Lees meer
 • Headline 1

  Puzzel

  Meer dan 50 jaar oude kleurrijke kinderpuzzel, bestaande uit meer dan 50 stukjes, waarvan er 3 aan de zijkant ontbreken. Zit op de foto achter plastic, waardoor de kleur wat flets op de foto overkomt. Af te halen voor slechts euro 2,00 Lees meer
 • Headline 1

  Taarttwister van Tupperware

  Transporteer, bewaar en serveer op een veilige manier je favoriete taarten. De Taarttwister heeft een verstelbare hoogte; draai an de handgreep van het deksel om de hoogte te vertellen van minimum 7,5 cm tot maximum van 14 cm hoog. De schaal is ook ondersteboven te gebruiken om aperitiefhapjes, minibroodjes, nootjes etc. te presenteren. Het deksel heeft een ingewerkte handgreep om de schaal veilig te kunnen meenemen. Lees meer

Laatste reacties