Algemeen

Team Zwelgje doet mee aan de Megarun 2019

Door Gilsing lokale media

17 juni t/m 21 juni 2019 doen Roy Janssen en Danny Schijns als ‘Team Zwelgje’ mee aan de Megarun 2019. Voor deze editie hebben ze twee goede doelen uitgezocht waar ze geld voor willen ophalen. Stichting Hartpatiënten Nederland en Stichting Semmy.
Hen leek het een leuk idee om de auto op te leuken met stickers van mensen of bedrijven die hen willen sponseren. Alle kosten van inschrijfgeld tot benzine e.d. betalen ze zelf.

Bedrijven kunnen een plekje sponsoren op de auto….hij is nog niet vol……Dus bij interesse niet twijfelen maar een mailtje sturen…

Team Zwelgje kan gesponsord worden via hun sponsorpagina: https://supportanddonate.com/doneer-pagina/3503/kom-in-actie-voor-hartpatienten 

Wat is de MegaRun nu eigenlijk…..
Een barrelrun kennen we allemaal. Lekker op avontuur in Europa in een aftandse bak. Maar de Megarun is net even iets anders.
Ja, ook hier wacht je een vijfdaagse rit van 2.400 km in een oud barrel van voor bouwjaar 2000 dat je bij aankoop niet meer gekost mag hebben dan +/- 750 euro. Ook bij de Megarun krijg je onderweg opdrachten. Ook bij de Megarun draait het om kameraadschap, elkaar verder helpen en vrijheid. En ook bij de Megarun wordt het stof happen, zweten en lachen!
Maar de Megarun heeft iets extra’s. Namelijk topvermaak! Elke avond is er een feestavond met RadioNL, die zelf ook meerijdt, en een topartiest. Poar Neem’n, Mooi Wark en Jannes haken allemaal een dagje aan.
En dat zijn nog lang niet alle artiesten. Natuurlijk wordt er gezorgd voor goed gevulde bars en bbq’s op de camping! En oh ja, er wordt ook nog eens een tv-registratie gemaakt van de MegaRun.

De MegaRun zal door de volgende landen lopen; Nederland, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië en eindigt bij het Balatonmeer in Hongarije.

Volg ons ook op Facebook https://www.facebook.com/teamzwelgjemegarun2019 

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Kanaries

  Te koop aangeboden kanaries mannen en poppen meer info kunt u gerust bellen Lees meer
 • Headline 1

  Plafond lampen

  3 stuks plafondlampen met trafo, 2 met 2 spots en 1 met 4 spots, lampen werken en zijn compleet met lampjes Lees meer
 • Headline 1

  Verwarmingslamp

  Halogeen verwarmingslamp, type mushroom, ideaal voor terras, overkapping of camping, met trekschakelaar, lamp is zgan, nauwelijks gebruikt, nieuwprijs was 80 euro Lees meer
 • Headline 1

  Bamboe salontafel

  Mooie bamboe salontafel met wit geschilderd blad, diameter 95 cm, hoogte 43 cm Lees meer
 • Headline 1

  Lounge stoelen

  Aangeboden 2 witte hardhouten loungestoelen met perfect zittende kussens, stoelen zijn 70 breed en 80 diep, ideaal voor tuin, terras, overkapping of camping, stoelen hebben bij ons altijd droog gestaan Lees meer

Laatste reacties