Sport

Uitslagen visclub Wessem


1e Koningwedstrijd

Deze werd gehouden op het kanaal Wessem-Nederweert.
In totaal verschenen 19 kandidaten aan de start om over 9 wedstrijden uit te maken wie zich Koning 2019 mag noemen.
Al de gehele week was er weinig gevangen dus op voorhand waren de verwachtingen niet al te hoog gespannen. Maar zoals altijd wordt er pas gewogen zodra na 3 1/2/ uur het eindsignaal heeft geklonken.
Om de kansen wat eerlijker te verdelen wordt er gevist in 2 sectoren. Hierdoor wordt het voordeel van een goede of slechte plaats op voorhand wat minder.
In sector A ging Ger Timmermans met 1.430 gram met de overwinning aan de haal. De 2e plaats was met 1.330 gram voor Henk Severins gevolgd door Jac Richter met 740 gram.
In sector B waren de vangsten beduidend beter. Hier was het Ed Tilmanns die met 2.680 gram zijn stempel op de wedstrijd drukte. De 2e plaats was voor Thei Derickx met 2.470 gram en als 3e eindigde Maurice Opheij met 1.110 gram.

1e Vakantiewedstrijd

Ook deze wedstrijd werd gehouden nabij de steenfabriek. Bij onbewolkte hemel en een temperatuur van ruim 35 graden was het een wedstrijd voor de echte liefhebbers.
Harrie Meulen werd winnaar met 1.320 gram. Op de 2e en 3e plaats eindigde respectievelijk Vic Richaerts met 940 gram en Theo Kraft welke 910 gram op de weegschaal bracht.

Tot de volgende week.
Ger
|Doorsturen