Muziek

Vooraankondiging Spingfair 2018


Beste ondernemers en hobbyisten,
Op zondag 29 april 2018 vindt in Wessem voor de vierde keer de grootse lentebeurs Springfair Wessem plaats. Deze lentebeurs vindt plaats in de historische kern van Wessem en bevat stands en acts die te maken hebben met alle vormen van creativiteit, hobby, brocante , vintage en gastronomie. De straten, schuren en binnenplaatsen worden gebruikt voor presentaties en demonstraties van unieke oude ambachten. Ook de Limburgse streekproducten komen aan bod: u vindt onder andere bierbrouwers, een wijnproeverij, een op schansenhout gestookte bakkerij, varkens aan het spit en zelfs een palingrokerij. In en rond het feestpaviljoen op de markt kan naast de muziekliefhebber ook de Bourgondiër zijn hart ophalen.
Op een hiervoor speciaal ingericht terrein worden diverse unieke oude boerenambachten uitgebeeld uit de tijd zoals het vroeger was. Naast hobby en ambacht is er ook aandacht voor kunst. Ook zijn er uitvoeringen van straattheater te bewonderen door het hele dorp. Verder is er een treffen ,show en defilé georganiseerd van historische voertuigen zoals oldtimers en classic cars, koetsen/rijtuigen en oude tractoren.
Wilt u deelnemen aan deze diverse lentebeurs? Schrijf u dan voor 15 maart in via het inschrijfformulier te vinden op onze website www.springfairwessem.nl . Voor aanvullende informatie kunt u ons contactformulier gebruiken of bellen naar 0475 566813 of 06 51927195.
Het organisatiecomité Springfair Wessem staat garant voor een bovenregionale uitstraling van dit evenement. Met de inzet van onder andere gedegen marketing, muzikale- en theateromlijsting en een goed verzorgde catering wordt de continuïteit van Springfair Wessem gewaarborgd.
|Doorsturen