Algemeen

Wessem in Actie

Door Gilsing lokale media

Tijdens de Wessemse Ontmoeting was Wessem springlevend. Een avond vol trots en vooral goede ideeën voor de toekomst van Wessem. En die ideeën willen we realiseren. Samen komen we in actie op maandag 24 juni.

Wessem in actie
Samen zorgen we er voor dat Wessem leeft en bruist, ook in de toekomst, daarom is iedereen weer van harte welkom bij een volgende bijeenkomst in Wessem. Op een creatieve en interactieve manier gaan we de ideeën, bedacht tijdens de Wessemse Ontmoeting, verder uitwerken en concreet maken. We gaan aan de slag met:
• Groene hart van Wessem: samen zorgen voor meer groen zoals een moestuin, belevingstuin of speelplek
• Ontmoeting met en voor ouderen: activiteiten voor ouderen zoals wandelen, open inloop, samen komen
• Vitale verenigingen: samenwerking tussen verenigingen stimuleren om meer vrijwilligers te binden aan de verenigingen
• Beleven en vertellen: Wessem op de kaart zetten met dorpsmarketing en gezamenlijke evenementen
Voor elk idee gaan we werken aan een concreet plan van aanpak en samen bepalen hoe het idee te realiseren. Natuurlijk staat niemand er alleen voor, want samen komen we verder! Misschien heb jij nog wel een sterke toevoeging, of iets waar nog helemaal niet aan is gedacht. Ook Rabobank Peel, Maas & Leudal is weer aanwezig en denkt met ons mee. Bijvoorbeeld over financiële mogelijkheden die kunnen helpen bij het waarmaken van de mooie plannen.

Kom en doe ook mee
Kom jij graag in actie voor Wessem en help je ons om een van de ideeën verder uit te werken? Dan zien we je graag op maandag 24 juni om 19:30 bij de harmoniezaal. We maken er samen weer een inspirerende avond van, vol energie en plezier. Tot dan!

Rabobank doet met ons mee
Rabobank Peel, Maas en Leudal initieert Dorpslab in Wessem. Een initiatief waarmee we mensen in het dorp in beweging brengen. Samen gaan we op zoek naar nieuwe ambities en dromen voor het dorp, werken we deze uit in concrete plannen en innovatieve ideeën, die bijdragen aan de leefomgeving van de inwoners. Kijk voor meer informatie op: sites.rabobank.nl/pml/dorpslab of www.dorpslab.org 

 

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties